Ca sa incep cu inceputul….cum se face de obicei…in istoria tarii noastre s-au cunoscut femei de prestigiu in cinematografie,jurnalism ,muzica ,arta,design si alte ramuri care au ajutat sexul feminin sa devina o „putere” in societatea moderna nu numai prin faptul ca reprezinta „sexul frumos” prin aparitii in reviste de lenjerie intima sau emisiuni de pornografie ieftina(cititorii masculini stiu despre ce vorbesc :)).
Ceea ce va putem oferii este o combinatie de degradare sociala a tineretului feminin actual ce ne inconjoara si dezvoltarea personalitatii lor in ceea ce priveste alegerea „intregului” .
Suntem barbati deci oare ne-am putea intreba daca mai exista „fete”care inca mai recunosc adevaratele valori ..ale cuvintelor : rafinament,stil,eleganta,tact,carisma si cred ca cea mai importanta calitate ne-ar putea-o oferi : Comunicarea.
As putea sa imi exprim mai multe puncte de vedere asupra „vocabularului rafinat si cu stil,elegant si cu foarte mult tact si …credeti-ma ca ele pun mai multa carisma decat noi cand o spun desi nu o detin…ironic si intrigant in acelasi timp nu?.
Acum ca am intrat in partea „nucleul femeii” (nu va ganditi la prostii :))) sa observam vestimentatia …de „bun gust” a domnisoarelor care desi (luni dimineata isi ridica buletinul si se vad in prima poza dupa botez) apar in public radical opusa ceea ce ar trebui sa reprezinte o femeie in devenire : ieftine ,false,acre si fara nici un pic de respect fata de ele ca persoane desi asta nu este suprinzator avand in vedere ca au tupeul sa iasa asa!(asta era o paranteza :D).
Sa spunem ca am putea compara aceasta generatie cu regnul animal in ceea ce priveste comportarea in societate…si fauna nici macar pe departe salbatica din Amazonia (macar aia e frumoasa) mai mult ca un desert alb si fara sperante fara nici un fel de”apa” sau „culoare” iar in ceea ce priveste personalitatea…pffff am prea multe idei :))…incepand de la jungla… niste pradatoare ale portofelelor! Sunt ca lupii cand simt prada usoara …si rapide ca leoparzii…lupta ca rinocerii si se zbat precum crocodilii pana sfasaie……portofelul :))
Din pacate sa ajugi la asemenea concluzii ca femeia e ca lipitoarea in mare ..e tragic dar totusi realitatea ne-o demonstreaza si nu cred ca nu ar avea motive..tara este de asa „progresie” incat nimeni nu are „valoare” mai mult de :
-Bei un suc ?
-Da ma asta ..da ma duci cu masina acasa?
-Da ce stii sa faci ….?….si Ea zambeste larg….

Intrebarea de la 14 -18 ani in tara aia plina de „intelepciune” si „cultura” ce nu ar stii sa faca domnisoara ?

Desi nu este o placere sa vedem in decadenta absoluta o tara cu atatea frumuseti,cu atata potential…nu ne ramane decat
sa speram ca poate intr-o buna zi undeva…foarte departe mai exista o ramasita din „romantism” pentru ca pare imposibil

Dar sa fie asta „Apocalipsa femeii cu stima”?.

Respectul meu deplin „fetelor” care ma injura cu adevarat acum…pentru ca doar asa imi dau dreptate ! V-am pupat 🙂

Această prezentare necesită JavaScript.